27 Temmuz 2011 Çarşamba

KÜLLÜ KURABİYE


Resim2 060


Malzemeler;

  • Yarım paket margarin
  • Yarım çay bardağını tam doldurmadan sıvıyağ
  • Yarım çay bardağı ince çekilmiş ceviz
  • 1/4 çay bardağı pudra şekeri
  • Yarım çay kaşığı kabartma tozu
  • Yarım paket vanilya
  • Alabildiği kadar un

Yapılışı;

  • Yukarıdaki malzemeleri karıştırıp,kulak memesi yumuşaklığında hamur hazırlayın.
  • Fındık büyüklüğünde yuvarlayıp,çok hafif üzerine bastırıp yağlanmış tepsiye dizip 150 derecelik fırında pişirin.
  • Bir kasenin içineyarım çay kaşığı kakao ile bir yemek kaşığı pudra şekerini karıştırıp,fırından çıkıp soğuyan kurabiyelerin ürerine ince bir elekle ekeleyin.
 

3 yorum on "KÜLLÜ KURABİYE"

sevda on 27 Temmuz, 2011 dedi ki...

şimdi olsa çayımın yanında harika olurdu canım.kurabiyeler nefis görnüyor.ellerine sağlık.sevgiler.

Cafe Portakal on 28 Temmuz, 2011 dedi ki...

ellerine sağlık kıyır kıyır sanıırm

Mutfak Faresi on 01 Ağustos, 2011 dedi ki...

evet tam kıyır kıyır olmuş gibi nefis duruyorlar. Ellerinize sağlık. Sevgiler...

Bu gadget'ta bir hata oluştu

Popüler Yayınlar

İzleyiciler

 

mutfak şöleni Copyright 2009 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Sponsored by Tadpole's Notez Blogger Styles | Best Credit Cards